ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με Επιτυχία η Εσπερίδα για τις Επαγγελματικές Μπαταρίες

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 η εσπερίδα με θέμα «Επαγγελματικές Μπαταρίες: Αποθήκευση Ενέργειας σε Πολλές Εφαρμογές» που διοργάνωσαν οι εταιρείες ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ και η SUNLIGHT στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η εκδήλωση είχε στόχο την έγκυρη ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις στο χώρο των επαγγελματικών συσσωρευτών (μπαταριών). Η αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του κοινού για το θέμα της αποθήκευσης ενέργειας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απεύθυναν οι κ.κ. Νικόλαος Σηφάκης (Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΝΑΟΣ), Αντώνιος Κουμπενάκης (εκπρόσωπος του ΤΕΕ / ΤΑΚ), Λάμπρος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ – Τμήμα Ηρακλείου) και ο Μανώλης Φραγκάκης (εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου).

Οι διακεκριμένοι ομιλητές προσέγγισαν το αντικείμενο της εσπερίδας τόσο με επιχειρηματικό, όσο και με επιστημονικό τρόπο. Ο κ. Λάμπρος Μπίσαλας (Εμπορικός Διευθυντής Sunlight) παρουσίασε την εταιρεία Sunlight και τις εξελίξεις στον παγκόσμιο κλάδο των επαγγελματικών μπαταριών. Στην εισήγησή του ο κ. Νεκτάριος Κανακαράκης (Αντιπρόεδρος Εταιρείας Logistics Κρήτης και Logistics Manager στην εταιρεία CRM ΑΡΙΑΔΝΗ) αναφέρθηκε αναλυτικά στην χρήση των μπαταριών στα συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ ο κ. Γιάννης Κατσικαλάκης (Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΕΝΑΟΣ) εστίασε στην εφαρμογή των μπαταριών στα συστήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Από την ακαδημαϊκή κοινότητα, ο Δρ. Εμμανουήλ Κουδουμάς (Καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης) και η Δρ. Μαρία Βαμβακάκη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Κρήτης – ΙΤΕ) παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των μπαταριών, καθώς και ενδιαφέροντα ερευνητικά ευρήματα από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κρήτης.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησαν ερωτήσεις και ανοικτή συζήτηση, με έντονη τη συμμετοχή του ακροατών.

Η εσπερίδα διοργανώθηκε με αφορμή τη στρατηγική συνεργασία της ΑΕΝΑΟΣ με την ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE, καθώς από το 2017 η ΑΕΝΑΟΣ είναι Επίσημος Διανομέας της (official distributor).

Όπως είναι γνωστό, η SUNLIGHT είναι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, η οποία προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητος και υποστηρίζει επαγγελματίες και επιχειρήσεις στις ανάγκες τους για μπαταρίες (συσσωρευτές) συναγερμών, ανελκυστήρων, περονοφόρων, οχημάτων ρυμούλκησης, μηχανημάτων καθαρισμού, συστημάτων UPS, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στρατιωτικών εφαρμογών, κ.ά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν δημόσια τους ομιλητές, όσους εργάστηκαν για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες.