ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΟΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΟΣ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΝΑΟΣ Νικόλαο Σηφάκη, για να συζητήσουν τις ενεργειακές επιλογές του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κύριος Σηφάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις προοπτικές των φωτοβολταϊκών στεγών και την αυτοπαραγωγή, στα σχολεία και τα κτίρια του δήμου, όπως επίσης, για τα αυτόνομα ενεργειακά συστήματα, που μπορούν να στηρίξουν την απρόσκοπτη λειτουργία ενός δήμου σε περιόδους κρίσης.

Μίλησαν επίσης διεξοδικά για την ενεργειακή αναβάθμιση, την εξοικονόμηση και την ηλεκτροκίνηση που αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον και την καθημερινότητα των δημοτών.

Μετά τη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, άνοιξε ο δρόμος για μια Αθήνα, φιλική προς το περιβάλλον, στοχεύοντας στη μετάβαση της πρωτεύουσας προς μια πιο ανθρώπινη και πράσινη καθημερινότητα.

Από τη μεριά του, ο Νικόλαος Σηφάκης δήλωσε “είμαστε πάντα δίπλα στο δήμαρχο Αθηναίων, όπως ακριβώς στους δημάρχους του νησιού μας, στηρίζοντας πρακτικά το όραμα, με την τεχνογνωσία, το EPC και την μακρόχρονη εμπειρία που έχουμε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στοχεύοντας από κοινού σε ένα καλύτερο μέλλον για έμας και τα παιδιά μας”.

Πηγή: energypress.gr