ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SUNLIGHT

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SUNLIGHT

Η ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία της με την εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE στην διανομή και την υποστήριξη των βιομηχανικών μπαταριών SUNLIGHT.

H SUNLIGHT διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών στην Ευρώπη, στο Νέο Ολβιο της Ξάνθης. Έχει ετήσια παραγωγή 1,25 εκατομμυρίων στοιχείων, εκ των οποίων το 98% εξάγεται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, και συγκαταλέγεται στους τοπ-10 παραγωγούς βιομηχανικών μπαταριών παγκοσμίως. Θεωρείται Νούμερο 1 εταιρεία στις μπαταρίες έλξης για περονοφόρα οχήματα, καθώς εξοπλίζει περισσότερα από 62.000 ετησίως.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την SUNLIGHT, η ΑΕΝΑΟΣ μπορεί να προσφέρει ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητος και να υποστηρίξει επαγγελματίες και επιχειρήσεις στις ανάγκες τους για μπαταρίες (συσσωρευτές) βιομηχανικής χρήσης όπως:

μπαταρίες περονοφόρων,

οχημάτων ρυμούλκησης,

βιομηχανικών μηχανημάτων καθαρισμού,

ανυψωτικών συστημάτων,

ηλεκτρικών τρακτέρ,

ηλεκτρικών οχημάτων ευρείας χρήσης,

συστημάτων UPS,

αμαξιδίων γκολφ,

οχημάτων αεροδρομίου,

και προφανως σε συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η συνεργασία κύρους με την SUNLIGHT επιβεβαιώνει ότι η ΑΕΝΑΟΣ συνεχίζει δυναμικά την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της ενέργειας και αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.