ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ

Yψηλή ποιότητα σε κάθε εφαρμογή από την αρχική σχεδίαση έως τη διασύνδεση!

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, έχοντας υλοποιήσει πλήθος διασυνδεδεμένων συστημάτων που αφορούν φωτοβολταϊκά πάρκα, φωτοβολταϊκές στέγες, ανεμογεννήτριες μεγάλης ισχύος κτλ., διασφαλίζει υψηλή ποιότητα σε κάθε εφαρμογή από την αρχική σχεδίαση έως τη διασύνδεση.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα ανταποκρινόμενη σε όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες και ιδιομορφίες της κάθε επένδυσης. 

Η δυναμική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια μας καθιέρωσε σαν την πλέον αξιόπιστη λύση στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα πρωτοπορεί και στην after sales πολιτική αφού κυρίως για τα φωτοβολταϊκά πάρκα προσφέρει πακέτα λειτουργίας και συντήρησης διασφαλίζοντας σιγουριά και μακροζωία σε όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα που έχει υπό την εποπτεία της. 

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα και γενικότερα η εξάπλωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αποτελούσαν, από την ίδρυση της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα έως και σήμερα ένα μεγάλο στοίχημα, τόσο για τη τοπική αγορά της Κρήτης, όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα που με το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών αλλά και με την ίδρυση υποκαταστήματος στην Αθήνα , καθημερινά κερδίζεται. 

Ταγμένη στις καθαρές και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενάργειας η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα θα συνεχίσει να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να συντηρεί φωτοβολταϊκά πάρκα, φωτοβολταϊκές στέγες, αυτόνομα συστήματα πάντα με την στήριξη των ανθρώπων που την έχουν εμπιστευτεί για τις υπηρεσίες της.

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2102756802 ή με email στο energy@aenaos-systems.gr