Cookies Policy
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μαθε περισσοτερα
Συμφωνω
close
μήνυμα συστήματος

Ev & Solar Car Port

Η ηλεκτροκίνηση αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς μια πιο βιώσιμη και καθαρή μελλοντική κινητικότητα. Με τη ραγδαία επιδείνωση της κλιματικής αλλαγής και των περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, η μετάβαση σε ένα καθαρό μοντέλο μετακινήσεων αποτελεί μια κρίσιμη λύση.

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες προσφέρουν αξιόπιστη και αποδοτική κίνηση, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την εκπομπή επιβλαβών αερίων και ρύπων στην ατμόσφαιρα. Αυτό έχει άμεση επίδραση στην ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, οι ηλεκτρικοί κινητήρες είναι ιδιαίτερα αθόρυβοι, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης είναι η υποδομή φόρτισης. Οι φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων προσφέρουν τη δυνατότητα φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων με ευκολία και ασφάλεια. Από γρήγορη φόρτιση στους δημόσιους φορτιστές μέχρι την άνετη φόρτιση στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας, οι φορτιστές εξασφαλίζουν ότι το όχημά σας θα είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη οδική περιπέτεια. Υπάρχουν διάφορα είδη φορτιστών, τα οποία μπορούν να χωριστούν σε τρεις βασικές κατηγορίες: ιδιωτικούς φορτιστές, δημόσιους φορτιστές και γρήγορους φορτιστές.

 

  1. Ιδιωτικοί φορτιστές: Οι ιδιωτικοί επαγγελματικοί ή οικιακοί φορτιστές είναι σχεδιασμένοι για τη χρήση στο σπίτι ή τον χώρο στάθμευσης του ιδιοκτήτη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Συνήθως συνδέονται απευθείας στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και παρέχουν χαμηλότερη ισχύ φόρτισης από τους άλλους τύπους φορτιστών. Οι ιδιωτικοί φορτιστές είναι ιδανικοί για την καθημερινή φόρτιση του οχήματος κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν το αυτοκίνητο παραμένει στάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  2. Δημόσιοι φορτιστές: Οι δημόσιοι φορτιστές είναι εγκατεστημένοι σε δημόσιους χώρους, όπως δρόμους, σταθμούς φόρτισης και πάρκινγκ. Παρέχουν περισσότερες επιλογές για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων. Οι δημόσιοι φορτιστές μπορούν να προσφέρουν διάφορα επίπεδα ισχύος, από αργή φόρτιση έως γρήγορη φόρτιση, ανάλογα με τον τύπο του φορτιστή.
  3. Γρήγοροι φορτιστές: Οι γρήγοροι φορτιστές, γνωστοί και ως DC fast chargers, είναι οι πιο ισχυροί φορτιστές και παρέχουν τη γρηγορότερη φόρτιση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αυτοί οι φορτιστές χρησιμοποιούν υψηλότερη τάση και ρεύμα για να επιταχύνουν τη φόρτιση των μπαταριών. Οι γρήγοροι φορτιστές είναι κυρίως εγκατεστημένοι σε αυτοκινητόδρομους, προαστιακούς σταθμούς και εμπορικά κέντρα και μπορούν να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε λίγα λεπτά.

 

Κάθε είδος φορτιστή έχει τα πλεονεκτήματά του και προσφέρει διάφορα επίπεδα φόρτισης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οδηγού. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο φορτιστή ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, τις αποστάσεις που καλύπτετε και τις ανάγκες φόρτισης του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου.

 

Το φωτοβολταϊκό στέγαστρο συνδυάζει άψογα την πρακτικότητα ενός κοινού σκιάστρου στάθμευσής αυτοκίνητων με την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια έχοντας τοποθετηθεί απευθείας στο μεταλλικό σκελετό της οροφής παρέχουν ικανοποιητική σκίαση και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα στέγαστρα - πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα με επικάλυψη φωτοβολταικών ( Carports ) αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους στάθμευσης σε εμπορικά κτίρια, σουπερ μαρκετ, σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων  και επιβατών , ειδικά όταν οι πελάτες τους προτιμούν μέρη όπου μπορούν να κρατήσουν το αυτοκίνητό τους προστατευόμενο  από τον ήλιο και τη βροχή, αλλά ακόμα και σε παρκινγκ κατοικίας.

 

 

Η Αέναος Ενεργειακά Συστήματα, καινοτομώντας για ακόμα μια φορά είναι σε θέση να προσφέρει το εν λόγω προϊόν είτε ως θέση στάθμευσης 4 οχημάτων με εγκαταστημένη ισχύ 10kwp είτε ως 8 θέσεων με εγκαταστημένη ισχύ 20kwp. Παράλληλα λειτουργεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και εγγυάται την άριστη κατασκευή και λειτουργία του Φωτοβολταϊκού σας Σταθμού, καθώς και την εγγυημένη μακροζωία και ομαλή λειτουργία της επένδυσής σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 275 6802 ή με